DoreenBel MyronGily RichieLwz Arsenal kläder Tammy BlancaToo

Allianz Arena Bayern Munich \u00b7 Free photo on PixabayTammy West Ham United Tröja Jeramykd

Den malaga mittfältaren Ignacio Camacho har förnekat rykten om ett besök på Liverpools träningsplats för att diskutera ett drag i sommar. Den spanska defensiva mittfältaren har tippats för att skriva på Jurgen Klopps sida efter att ha imponerat klubbens scouter denna säsong. , 25, antydde att han kunde lämna Malaga för betesmarker ny i sommar Belgien Tröja Barn men skräpade prat om alla förhandskontrakt med Liverpool.

 22-åringen, som är känd som Thievy, är angelägen om att lämna Espanyol och han kunde vara på väg till Malaga, som försökte landa honom förra sommaren. De två spanska klubbarna håller på att prata om en överenskommelse där fransmannen skulle gå till Malaga på säsongslån. Malaga är också angelägna om att inkludera ett alternativ att göra avtalet permanent nästa sommar. Thievy gick med i West Brom på en kortfristig låneavtal i januari och gjorde två Premier League-mål, trots att han bara hanterade tre startar i toppfarten.

 Den chilenska tränaren är favoriten att ersätta Roberto Mancini efter att han avskedades på måndag kväll och enligt rapporter Chelsea Tröja Barn i Spanien har Malaga sagt till 59-åringen att han är fri att lämna klubben La Liga. Pellegrini tog ansvaret för Malaga i november 2010 och ledde dem in i Champions League för första gången i sin historia. De nådde därefter de sista åtta av denna säsongs Champions League innan de slogs ut av Borussia Dortmund i upprörande mode och är för närvarande sjätte i La Liga, trots att de tvingats sälja ett antal nyckelspelare på grund av ekonomiska problem.

Leave your comment
Comment
Name
Email